Explore Law



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00	00	Breakfast & 60 min Programme Orientation Brea Law & Society 60 minutes	Rule of Law 60 minutes	Enforcement of Laws 60 minutes	Legal Argumentation 60 minutes	Introduction to Criminal Law 60 minutes		9:00	:00	Criminal vs Civil Law 60 minutes	Mock Trial Preparation 60 minutes	Legal Careers 60 minutes				
10:00			Break	Break	Break	Break	Guided Cultural	10:00		Break	Break Break Mock Trial Law & Technology 60 minutes 60 minutes					
11:00			Judicial Independence 60 minutes	Rights & Responsibilities 60 minutes	Public Speaking 60 minutes	Comparative Criminal Law 60 minutes	211	11:00		Business & Corporate Law 60 minutes		Technology	Challenge Day Lunch Break	Exhibition Day Lunch Break	Student Departure	
11:00		Break	Break	Break	Break	Break		11.00		Break	Break	Break Break				
12:00		Types of Legal System 60 minutes	Access to Justice 60 minutes	Equity & Equality in the Law 60 minutes	Alternative Dispute Resolution 60 minutes	The Offense of Murder 60 minutes		12:00		Introduction to Contract Law 60 minutes	Mock Trial Preparation 60 minutes	Law & Media 60 minutes				
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	13:00	Coach Excursion	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break				
14:00	Student Arrival & Check In Welcome Talk	How Laws Are Made 90 minutes	Ethics & Morality in the Law	Human Rights & the Law 90 minutes	Practical	Murder Investigation Simulation	Olympics in the Park	14:00		Introduction to Tort Law 90 minutes	The Immersive Quest	Mock Trial 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation	Graduation Preparation		
15:00		Jo minutes	90 minutes		Workshop	90 minutes		15:00		Jo minutes						
		The Immersive Quest Launch & Walking Tour	Guided Cultural Exploration	Creative Workshop		Sports Programme				Punting	Study Support: Assignment Preparation Tournament Afternoon		Sports			
16:00					Social Activities			16:00		-						
17:00		Study Support	Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support		Programme	Graduation			
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
EVENING ACTIVITIES	Student Induction Talk	Sports Programme	Debate Society	Debate Society	Debate Society	The Big Quiz	Tabletop Games Championship Social Activities	EVENING ACTIVITIES	Campus Cinema	Debate Society	Sports Programme Guided Cultural	Debate Society	Debate Grand Final	Graduation Party		
	Welcome Activities	Guided Cultural Exploration Colleges Walking Tour	Capture the Flag	The Immersive Quest	Creative Workshop					Creative Workshop		Social Activities				
				Run Club	Social Activities				Social Activities	Karaoke	Exploration	Talent Show	Creative Workshop			
		Social Activities	Social Activities	ruii cub							Social Activities		Social Activities			
				EVENING SHOUT						EVENING SHOUT						
	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)		Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)		